Turleder i DNT ung? SE HIT!

Fellestur

Fra dato
4. april kl. 08:00
Til dato
7. april
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dntung, Landsmøtet, Dntungtroms
Arrangører
DNT ung Trøndelag, DNT ung Troms
Turområde
Sylan / Bealjehkh (se kart)
Dette arrangementet er over!

Er du turleder i DNT ung Troms eller noen av de andre nordlige gruppene (f. eks. DNT ung Skjervøy, DNT ung Harstad)?

4.-7. april 2019 arrangerer DNT ung Trøndelag det årlige Landsmøtet i DNT ung som denne gang vil være på Teveltunet i Meråker. Et fantastisk fint sted som anbefales et besøk! 

Landsmøtet er også en god måte å møte andre DNT-ungere på, og se hvordan ting fungerer på nasjonalt nivå, så vel som lokalt. Det blir ikke bare møter, man vil også gjøre noe sosialt sammen. Kanskje finner du ut av at du har lyst til å engasjere deg i DNT ung nasjonalt eller regionalt, ikke bare lokalt? Gode representanter fra nord er noe vi trenger!

Derfor kommer en liten oppfordring til deg som er turleder i DNT ung, nybakt eller veteran: tenk på om dette er noe du kunne tenke deg å være med på. Ja, det kan høres skummelt ut, men det er nok ingen som biter! Utforde deg selv litt og gå utenom komfortsona - kanskje er det en liten styrerepresentantspire i deg? Eller ikke - begge deler er helt ok. Ingen forkunnskaper trengs - dette er simpelthen en god mulighet til å møte andre i samme organisasjon, plukke opp noen gode tips og kanskje inngå noen nye og spennende samarbeid? Hvem vet - det er det opptil DEG å finne ut av når du er der.

Vi har dessverre bare mulighet til å sende ett begrenset antall personer, så om det er mange som vil blir det loddtrekning.

Har du spørsmål eller andre ting du lurer på? Ta kontakt med Mia på mia.kulseng@dnt.no!

 

Turleder i DNT ung? SE HIT!

Er du turleder i DNT ung Troms eller noen av de andre nordlige gruppene (f. eks. DNT ung Skjervøy, DNT ung Harstad)? 4.-7. april 2019 arrangerer DNT ung Trøndelag det ...