Newtoncamp 13-16år Jøldalshytta 24.-28. juni

Arrangement

Fra dato
24. juni 2019 kl. 08:00
Til dato
28. juni 2019 kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Arrangement, Dnt-Skolefri, Trollheimen, Newtoncamp, 8-10-Klasse, Dntskolefri
Arrangører
Trondhjems Turistforening, DNT ung Trøndelag , Nord-Trøndelag Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh, Trollheimen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med på sommerens kuleste fjellferie! Med Jøldalshytta som base, kombinerer vi forskerglede med turglede og lager en sosial, lærerik og spenstig uke til fjells.

Dagene tilbringes ute mellom frokost og middag hver dag, og gjerne om kveld også. De fleste dager drar vi på en liten fjelltur, men gir oss god tid underveis til å undre oss over det som finnes rundt oss. Vi legger inn lange stopper med ulike leker eller realfagsaktiviteter, og aller helst en kombinasjon av de to sistnevnte.

Program for newtoncamp uka:

Mandag: Felles bussreise inn til Jølhaugen. Herfra går vi i samlet flokk inn til hytta. Det er ca 4 km å gå, og hver deltaker må selv bære sin egen bagasje. Vell fremme blir det innlosjering og bli kjent leker. Om ettermiddagen legger vi opp til aktiviteter som slakline, frisbee og krickert. Det blir felles middag på hytta, bålkos, mye god stemning, latter og nye bekjentskaper.
Tirsdag: Tur til Svarthøtta, 1548 moh. Alle blir med til første lunsjpause hvor vi legger opp til en lang rast med fotleken og 50-leken. I løpet av dagen jakter vi på ulike insekter hvor deltakerne får selv være med å klasifisere hva som er hva. Det blir felles middag på hytta, bålkos, mye god stemning, latter og nye bekjentskaper.
Onsdag: Denne dagen går vi innover Svartådalen. Bading og newtonaktiviteter står i fokus idag. Vi legger opp til en lang rast med stratego og kimslek. I løpet av dagen finner vi også tid til å lage samt skyte opp en kjemirakket samt ulike leker. Felles middag på hytta, bålkos, mye god stemning, latter og nye bekjentskaper.
Torsdag: Aktivitetsdag rund hytta med lagkonkurranse og ulike newtonutfordringer som slipp et egg fra skrenten uten å knuse det og flygende poteter. Kvelden brukes til newtonquiz og leker.
Fredag: Lagfinale i sammenheng med aktivitetsdagen, før rydding og hjemreise.

NB! Dette er grovprogrammet. Endringer vil forekomme etter vær, forhold og deltakerne sine forutsetninger for å oppnå en best mulig campuke.

Bli med på sommerens store opplevelse du også!

Sted: Jøldalshytta i Trollheimen
Pris: Medlem kr 3.200,- og ikke medlemmer kr 3.800,- 

Prisen inkluderer transport tur / retur Jølhaugen fra TT-kontoret i Sandgata 30, alle måltider, materialer til eksperiment og campledere. Godis og lignende må hver enkelt ta med selv. Det er oppmøte på TT-Brygga fra morgenen av på mandag, og så returnerer deltakerne til TT-Brygga fredags ettermiddag omkring 15:30. Det er med egne ledere som følger deltakerne hele tiden og gjennomfører aktiviteter underveis på campen.

Mer informasjon sendes til de påmeldte.

Newtoncamp 13-16år Jøldalshytta 24.-28. juni

Bli med på sommerens kuleste fjellferie! Med Jøldalshytta som base, kombinerer vi forskerglede med turglede og lager en sosial, lærerik og spenstig uke til fjells. Dagene tilbringes ute mellom frokost og ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: post@tt.no