Spillekveld på Rønningen

Fellestur

Dato
16. oktober 2019 kl. 17:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Rønningen, Sosialt, Dntungtrøndelag
Arrangører
DNT ung Trøndelag, Nord-Trøndelag Turistforening , Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi får ikke til å stille med turleder ikveld :( Men rett ut har en spennende tur til Bjørktjønna med oppmøte samme sted og tid! Anbefaler alle som vil på tur ikveld å bli med de :) https://www.tt.no/aktiviteter/113016/873572/

Ønsker du å bli kjent med oss? Gjøre noe sosialt sammen med andre turglade ungdommer? Bli med DNTung Trøndelag på spillekveld til Rønningen!

En gang iblandt tar vi turen til Rønningen gård i bymarka for å gjøre noe kjekt i lag, spille spill, spise kake, samles rundt bålet til gitarspill og allsang eller ligendne. Hva det blir annonseres når turen nærmer seg.

Oppmøte kl 17:15 på den nedre parkeringsplassen på Granåsen (ved den store snøhaugen). NB! Buss 23 kjører fra byen med ankomst Granåsen 17:14 denne kvelden.

Felles avmarsj retning Rønningen kl 17:30.Vi venter på bussen innen vi går retning Rønningen. Fra Granåsen går vi i samlet flokk opp til Rønningen, hvor det blir muligheten til å kjøpe seg en matbit. I 20-tiden rusler vi ned til bussen igjen.

Husk hodelykt :)

Velkommen på tur!

Spillekveld på Rønningen

Vi får ikke til å stille med turleder ikveld :( Men rett ut har en spennende tur til Bjørktjønna med oppmøte samme sted og tid! Anbefaler alle som vil på ...

Kontaktinformasjon:

  • DNT ung Trøndelag
  • Tlf. 73924200
  • E-post: post@tt.no