Tur og foredrag -med angsten i ryggsekken

Arrangement

Dato
10. oktober 2019 kl. 17:15 - 21:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Arrangement, Foredrag, Rønningen, Bynærtfriluftsliv, Psykisk-Helse, Friluftsliv-Arena-Rønningen
Arrangører
Trondhjems Turistforening, DNT ung Trøndelag
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Trondhjems turistforening har gleden av å kunne invitere til hel-aften med tur, bålkos og foredrag på Rønningen i samarbeid med Une Cecilie Oksvold torsdag 10. oktober, verdensdagen for psykisk helse.

Etter å ha levd med angst og depresjon siden barndommen, traff Une til slutt veggen tidlig i tyveårene. Der hvor verken psykiatri, alternativ behandling eller innleggelse var til stor hjelp, skulle legens råd om å ta seg en tur ut være den helomvendende faktoren. Den eneste utfordringen var at Une aldri hadde likt friluftslivet! Denne kvelden deler hun av sine erfaringer både mens vi går inn til Rønningen, rundt bålet, og ikke minst med sitt foredrag som omhandler hennes reise som friluftsfersking på tur med angst, uten turerfaring, der naturen ble hennes medisin. 

Plan for kvelden:

Oppmøte kl 17:15 på den nedre parkeringsplassen på Granåsen (ved den store snøhaugen). NB! Buss 23 kjører fra byen med ankomst Granåsen 17:14 denne kvelden.

Felles avmarsj retning Rønningen kl 17:30

Forventet ankomst Rønningen kl 18:30. (kafeen er åpen og serverer chilli concarne, vafler, kald og varm drikke mm)

Oppstart foredrag kl 19:30

kl 20:30 drar turlederne ned til Granåsen igjen, men det er lov å dra før eller etter.

Årets kampanje under verdensdagen for psykisk helse er "gi tid" og oppfordrer til å bruke tiden på å gjøre ting som er godt for den psykiske helsen. Denne kvelden gir Une sin tid til kunnskap, åpenhet og erfaring rundt dette viktige temaet. Vi håper mange andre også vil bidra på å dele erfaringer og tanker underveis.

Ta med: Klær etter været, drikke til turen opp og ned, hodelykt til hjemturen samt varmeklær og sitteunderlag/saueskinn til foredraget.

Velkommen!

Tur og foredrag -med angsten i ryggsekken

Trondhjems turistforening har gleden av å kunne invitere til hel-aften med tur, bålkos og foredrag på Rønningen i samarbeid med Une Cecilie Oksvold torsdag 10. oktober, verdensdagen for psykisk helse. ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: post@tt.no