Juleforestillingen -Mandarinsaft, den magiske juledrikken, kl 14

Arrangement

Dato
8. desember 2019 kl. 14:00 - 14:45
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Konsert, Julestemning, Rønningen, Barnasturlag, Mandarinsaft
Arrangør
Trondhjems Turistforening, Mandarinsaft
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Trondhjems Turistforening har gleden av å invitere alle til juleforestillingen, Mandarinsaft - den magiske juledrikken på låven ved Rønningen! 

Snøen laver ned, og Emma går hjem fra skolen. Det er endelig ferie og hun gleder seg til jul! Emma går forbi Trollskogen. Der hører hun noen som gråter. Det er Trollet som er lei seg, fordi han ikke har noen å feire jul sammen med. Aller øverst i veien bor Sevrin. Han er en varm og gjestfri person som alltid har åpen dør og god tid. Når Trollet etterhvert kommer til Sevrin sitt hus, skjer det magiske og spennende ting!

Forestillingen formidler ulike budskap og temaer som ensomhet, anerkjennelse, nestekjærlighet og at det er greit å være annerledes, tema det er ekstra viktig å ha fokus på i juletidene.

Ta med hele familien på denne magiske opplevelsen i låven på Rønnigen! Sikre deg plass til hele familien ved å melde deg på idag :)

Forestillingen er utsolgt

pris: kr 40 pr. hode for medlemmer i DNT, kr 60 pr. hode for ikke medlemmer av DNT

Ta med: Varme klær, sitteunderlag, og eventuelt et ullteppe.

Juleforestillingen -Mandarinsaft, den magiske juledrikken, kl 14

Trondhjems Turistforening har gleden av å invitere alle til juleforestillingen, Mandarinsaft - den magiske juledrikken på låven ved Rønningen!  Snøen laver ned, og Emma går hjem fra skolen. Det er ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: post@tt.no