Grønn fredag- Trondheim

Arrangement

Dato
29. november 2019 kl. 14:00 - 18:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Arrangement, Medlemsmøte, Byttedag, Grønnfredag
Arrangører
DNT ung Trøndelag, Nord-Trøndelag Turistforening , Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Enorme mengder sports- og friluftsutstyr kastes eller ligger ubrukt i skap og bod, derfor ønsker DNT ung å oppfordre til langtidsbruk av alle produkter som kjøpes ♻️ Grønn fredag er vår nasjonale byttedag der du kan bytte inn friluftsklær og -utstyr du ikke trenger og samtidig gjøre noen skikkelig gode kupp.

Den 29. november, samme dag som Black Friday, inviterer DNTung Trøndelag til byttefest på Nordre midt i Trondheim sentrum! Siden vi er på stand har vi ikke mulighet til å ta imot klær og utstyr til bytting på forhånd, men er avhengig av at du kommer innom standen vår og leverer samt henter selv.

Konseptet fungerer som følger:
1. Du kan BYTTE eller GI BORT utstyr til noen andre som trenger det. Lever inn noe og få muligheten til å bytte til deg utstyr du har bruk for. Ønsker du å gi bort uten å ta med deg noe er du selvsagt velkommen til det.
2. Du kan SELGE utstyret ditt ved at vi merker produktet med pris og ditt telefonnummer, slik at kjøperen kan vippse deg penger. Du bestemmer prisen selv og kan velge om du ønsker å være der på kvelden om en kjøper for eksempel skulle lure på noe vedrørende ditt produkt.

Husk miljøvettregel nummer 2: Sats på opplevelser, ikke utstyr! ♻️


I tillegg stiller vi med lappestand til ytterbekledning. Har du en rift i skalljakka eller buksa? Ta den med til vår stand, så fikser vi den :D

Grønn fredag- Trondheim

Enorme mengder sports- og friluftsutstyr kastes eller ligger ubrukt i skap og bod, derfor ønsker DNT ung å oppfordre til langtidsbruk av alle produkter som kjøpes ♻️ Grønn fredag er ...

Kontaktinformasjon:

  • DNT ung Trøndelag
  • Tlf. 73924200
  • E-post: post@tt.no