Trekanten i Trollheimen - F

Fellestur

Fra dato
23. juli kl. 16:00
Til dato
26. juli
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Hyttetur
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trollheimen, Trøndelag (se kart)
Turkode
40038
Dette arrangementet er over!

Dette er klassikeren i Trollheimen, en tur gjennom frodige fjelldaler med Trollheimens sentrale topper som kulisser. 

Det er drøye dagsmarsjer og god trening er nødvendig. 

Torsdag: Privatbiler fra Trondheim til Gjevilvasshytta,betjent, kveldsmat. Oppmøte innen kl. 19.30.

Fredag: Like sør for Kamtjønnin i passet mellom Blåhø og Heimre Gjevilvasskamman, passerer vi et botanisk felt og fangstgraver. Videre går vi mellom Blåhø og Gjevilvasskamman over Riaren og Mellomfjell til Trollheimshytta, betjent, 22 km, 8 t.

Lørdag: Til Jøldalshytta , betjent. Turen kan gå over Geithetta med praktfull utsikt til Trollhettas topper og botner, 17 km, 6 t. Alternativ tur for de som ønsker det over Trollhetta med sine 3 topper som kranser det intenst blå og delvis islagte tjernet "Trollauget" 600 meter under toppen, 25 km, 9 t.

Søndag: Retur til Gjevilvasshytta i slakt terreng langs foten av Svarthetta, forbi Høghøa og ned Gjørdølsdalen, 20 km, 7 t, middag før hjemreise.

Kart: Turkart Trollheimen nord og sør. Begge 1:50 000.

Pris medlem u/reise kr 3.765,-

Pris Ikke medlem u/reise kr 4.905,-

Disse prisene dekker turledelse, tre overnattinger, tre frokoster og niste/påfyll termos, samt  4 middager. Dvs. at første inkluderte måltid er middag torsdag kveld og siste inkluderte måltid er middag før hjemreise på søndag.

Smittevernstiltak på turer og hytter
Smittevernstiltakene fra myndighetene og DNTs nasjonale standarder for besøk av hytter og deltakelse på turer er det viktig å være forberedt på. Blant annet må at alle som ikke bor i samme husstand holde minst en meter avstand til hverandre,  alle  må vaske hender godt, ikke dele utstyr etc. På hyttene vil det være oppslag for hvordan man oppfører seg på hytta. Våre turledere er godt informert om tiltakene og vil hjelpe dere å få en tur som ikke i hovedsak er preget av Covid 19 men av turopplevelsene i en romslig og sikker atmosfære. Smittevernstiltakene kan leses i sin helhet her:

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer

Trekanten i Trollheimen - F

Dette er klassikeren i Trollheimen, en tur gjennom frodige fjelldaler med Trollheimens sentrale topper som kulisser.  Det er drøye dagsmarsjer og god trening er nødvendig.  Torsdag: Privatbiler fra Trondheim til ...

Kontaktinformasjon:

  • Eva Austvik
  • Tlf. 73924200
  • E-post: tt@dnt.no