Fotokurs for DNTung medlemmer

Kurs

Dato
25. januar kl. 08:30 - 15:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Kurs, Temakurs, Sosialt, Dntungtrøndelag, Blikjent, Hverdagsfriluftsliv, Fototur, Fotokurs
Arrangører
DNT ung Trøndelag, Nord-Trøndelag Turistforening , Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Turkode
42001
Dette arrangementet er over!

Liker du å legge merke til detaljene rundt deg? Eller ønsker du tips om komposisjon og fototeknik? Bli med DNTung Trøndelag på fotokurs!

Ingen forkunskaper eller utstyr kreves, men stil gjerne med nysgjerrighet og lærelyst! Vi legge ropp til at du både kan ta bilder med kamera, eller bruke mobilen. Kurset er 2 delt med teorikveld 22. januar og fototur/kurs lørdag 25. januar. DNTung stiller med vår egen flinke fotograf og turlder Sondre Balstad. Se hans bider på Instagram under @vonschotten.

Teorikveld 22. januar TT sine lokaler, Sandgata 30 kl 18:30-20:00. 
Denne kvelden blir vi kjent har hovedfokus på fototeknikk (komposisjon, lys, turbilder, landskapsbilder, macro osv). I løpet av kvelden kommer også innomm kamerautstyr (mobil, speilrefleks/speilløst, droner) samt redigering (lightroom og Instagram).
 
Fotokurs 25. januar i Leinøra naturreservat ved Gaula
Oppmøte ved Leinøra parkeringsplass like før soloppgang (Kl 9). Vi beveger oss i rolig tempo inn i naturreservatet, mens vi bruker det vi har lært på teorikveld. Instruktør og deltakerne tar bilder i lag, snakker om komposisjon tips triks samt at instruktør svarer på spørsmål som dukker opp underveis.
Tid : fra kl 8:30 til kl 15:30. inkludert felles lunsjpause.
Ta med: kamera eller mobil. Lunsj og varm/kald drikke. Godt med klær, vi går ikke fort!
Om det er mye snø i området, tar instruktør med truger til alle.
 
Pris: kr 150 for DNTung medlemmer, 400kr ikke medlemmer. Dekker teorikveld og fotokurs. Reise til og fra må dekkes av hver enkelt. NB! Vi settersammen kjørelag og/eller diskuterer bussmulighterer på teorikvelden.
 
Du kan lese mer om medlemskap i DNT her.
 
 

Fotokurs for DNTung medlemmer

Liker du å legge merke til detaljene rundt deg? Eller ønsker du tips om komposisjon og fototeknik? Bli med DNTung Trøndelag på fotokurs! Ingen forkunskaper eller utstyr kreves, men stil ...

Kontaktinformasjon:

  • DNT ung Trøndelag
  • Tlf. 73429200
  • E-post: tt@dnt.no