Trekant1 i Sylan

Fellestur

Fra dato
17. juli kl. 08:00
Til dato
19. juli
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Hyttetur
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh, Trøndelag (se kart)
Turkode
40037
Dette arrangementet er over!

Med start og avslutning i Stordalen i Meråker legger vi opp til en tredagers tur hvor vi får med oss både Schulzhytta i Roltdalen og Skarvan nasjonalpark, samt Ramsjøhytta.

Fredag: Oppmøte Bjørneggen i Stordalen kl. 10:00. Følger sommertrase opp mot Gruvfjellet og Gilsåfjellet fram til Ramsjøhytta, selvbetjent, 15 km, 5 t.

Lørdag: Turen starter opp i et slakt, åpent fjellterreng. Ramskaret passeres mellom Fongen og Ramfjellet etter en tredel av ruta. På slutten går stien bratt ned i bjørkeskog og etter hvert storvokst gran-og furuskog i Roltdalen frem til Schulzhytta, betjent, 15 km, 6t.

Søndag: Dagens tur går i skog- og myrterreng opp øvre del av Roltdalen, passerer forbi indre del av den oppdemte Finnkoisjøen, tar over fjellet og følger gamle gruveveger ned gjennom skogen til Bjørneggen, 20 km, 7 t.

Kart: 10091 Stjørdalen i Norge-serien 1:50 000.

Disse prisene dekker turledelse, to overnattinger, frokost og niste/termos både lørdag og søndag, samt middag fredag og lørdag kveld.

Pris medlem u/reise kr 1.930,-

Pris ikke medlem u/reise kr 2.635,-

Smittevernstiltak på turer og hytter
Smittevernstiltakene fra myndighetene og DNTs nasjonale standarder for besøk av hytter og deltakelse på turer er det viktig å være forberedt på. Blant annet må at alle som ikke bor i samme husstand holde minst en meter avstand til hverandre,  alle  må vaske hender godt, ikke dele utstyr etc. På hyttene vil det være oppslag for hvordan man oppfører seg på hytta. Våre turledere er godt informert om tiltakene og vil hjelpe dere å få en tur som ikke i hovedsak er preget av Covid 19 men av turopplevelsene i en romslig og sikker atmosfære. Smittevernstiltakene kan leses i sin helhet her:

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer.

Trekant1 i Sylan

Med start og avslutning i Stordalen i Meråker legger vi opp til en tredagers tur hvor vi får med oss både Schulzhytta i Roltdalen og Skarvan nasjonalpark, samt Ramsjøhytta. Fredag: ...

Kontaktinformasjon:

  • Eva Austvik
  • Tlf. 73924200
  • E-post: tt@dnt.no