Trekanten i Trollheimen med topper

Fellestur

Fra dato
23. juli kl. 16:00
Til dato
26. juli
Vanskelighetsgrad
Ekstra krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Topptur, Hyttetur
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trollheimen, Trøndelag (se kart)
Turkode
40039
Dette arrangementet er over!

På denne turen skal vi i tillegg til å gå den tradisjonelle Trekanten i Trollheimen også hver dag bestige en topp, Svarthetta 1548 moh., Trollhetta 1614 moh. og Blåhø 1671 moh. Alle med fantastisk utsikt over eventyrlig vakre Trollheimen.

Det er drøye dagsmarsjer så god trening er nødvendig.  

Torsdag: Privatbiler fra Trondheim til Gjevilvasshytta,betjent, kveldsmat. Oppmøte innen kl. 19.30.

Fredag: Første etappe går via Svarthetta, 1548 moh. til Jøldalshytta, betjent,  i delvis umerka trasè.

Lørdag: Dagens tur går over Trollhetta, 1614 moh. langs merkaruta til Trollheimshytta, betjent. 

Søndag: På turens siste dag bestiges Blåhø 1671 moh. på vår vei tilbake til Gjevilvasshytta. Deler av turen langs umerka trasè. Middag på Gjevilvasshytta før hjemreise til Trondheim.

Pris medlem u/reise kr 3.765,-

Pris Ikke medlem u/reise kr 4.905,-

Disse prisene dekker turledelse, tre overnattinger, tre frokoster og niste/påfyll termos, samt 4 middager. Dvs. at første inkluderte måltid er middag torsdag kveld og siste inkluderte måltid er middag før hjemreise på søndag.

Smittevernstiltak på turer og hytter
Smittevernstiltakene fra myndighetene og DNTs nasjonale standarder for besøk av hytter og deltakelse på turer er det viktig å være forberedt på. Blant annet må at alle som ikke bor i samme husstand holde minst en meter avstand til hverandre,  alle  må vaske hender godt, ikke dele utstyr etc. På hyttene vil det være oppslag for hvordan man oppfører seg på hytta. Våre turledere er godt informert om tiltakene og vil hjelpe dere å få en tur som ikke i hovedsak er preget av Covid 19 men av turopplevelsene i en romslig og sikker atmosfære. Smittevernstiltakene kan leses i sin helhet her:

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer.

Trekanten i Trollheimen med topper

På denne turen skal vi i tillegg til å gå den tradisjonelle Trekanten i Trollheimen også hver dag bestige en topp, Svarthetta 1548 moh., Trollhetta 1614 moh. og Blåhø 1671 ...

Kontaktinformasjon:

  • Eva Austvik
  • Tlf. 73924200
  • E-post: tt@dnt.no