Ungdomsdugnad på Orkelsjøhytta

Dugnad

Fra dato
21. august 2020 kl. 16:00
Til dato
23. august 2020 kl. 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Dugnad, Vedlikeholdsarbeid, Ungdomsdugnad
Arrangører
DNT ung Trøndelag, Nord-Trøndelag Turistforening , Trondhjems Turistforening
Turområde
Orkelsjøvidda, Budal og Forollhogna (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bakom almannberget, langt opp på fjellet, ligger en liten gjemt perle, Orkelsjøhytta. Bli med DNT ung Trøndelag på dugnad for å gjøre dette til Norges fresheste hytte!

Helgen 21.-23. august drar vi til Orkelsjøhytta i Oppdal kommune for å gjøre en dugnadsinnsats. Hva kommer vi tilbake til, men både maling, bytting av vegg og vårvask er mulige oppgaver. Som deltaker trenger du ingen spesielle kvalifikasjoner for å bli med på dugnad annet enn at du har lyst til å gjøre en innsats ute på fjellet! Det blir mye kos og hygge ved siden av arbeidet på denne dugnaden, og det kreves ingen forkunnskaper. Velkommen med!

Turen er gratis og åpen for personer mellom 13 og 26 år, av og for oss unge! Avreise fra Trondheim fredag ettermiddag, hjemkomst søndag kveld. Det er bilvei helt frem. Spørsmål eller nysgjerrig? Kontakt dugnadsleder Nils Christian Sellgren (nils.chr.sellgren@gmail.com). Litt flere detaljer finner du på siden https://trondelag.dntung.no/dugnad/ . 

 

Ungdomsdugnad på Orkelsjøhytta

Bakom almannberget, langt opp på fjellet, ligger en liten gjemt perle, Orkelsjøhytta. Bli med DNT ung Trøndelag på dugnad for å gjøre dette til Norges fresheste hytte! Helgen 21.-23. august ...

Kontaktinformasjon:

  • DNT ung Trøndelag
  • Tlf. 73924200
  • E-post: tt@dnt.no