Helgedugnad til Kjølihytta - montering av solcelleanlegg og beising

Dugnad

Fra dato
2. oktober kl. 17:00
Til dato
4. oktober kl. 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Dugnad, Vedlikeholdsarbeid, Dntungdugnad, Arbeid Dugnad, Kjølihytta
Arrangører
DNT ung Trøndelag, Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh (se kart)
Dette arrangementet er over!
Helgen 2. - 4. oktober blir det dugnad på Kjølihytta! Hovedoppgaven vil være å montere/installere solcelleanlegg på hytta, samt en del utvendig beising om være tillater det.
Mobilladeuttaket skal snart få sin etterlengtede strømtilførsel, og det vil bli elektrisk belysning i hytta! Solcelleanlegget er i all hovedsak transportert opp til hytta allerede. Har du ikke koblet lavspent elektrisk anlegg før (som du faktisk har lov til)? Frykt ikke! Det er gøy og vi er minst 2 personer med erfaring som kan lære bort.
 
Avreise fra Trondheim fredag ettermiddag ca kl 17. Hjemkomst søndag kveld. Vi benytter privatbiler, og lar være å stappe dem helt fulle slik at vi kan holde 1 m avstand både under kjøreturen og på hytta. Kommenter gjerne ved påmelding om du kan stille med bil. Felles middag fredag og lørdag.
 
Da de aller fleste andre dugnadene er i ukedager, er denne helgedugnaden i hovedsak tiltenkt studenter og arbeidstakende som ikke uten videre kan være med på øvrige dugnader i TT. Unge, lovende personer mellom 16 og 35 år vil bli prioritert, men vær ikke redd for å melde deg på om du er eldre.
 
Spørsmål? Ta kontakt med hovedturleder Egil Behrens, tlf 950 74 915, egbeh92@hotmail.com
 

Helgedugnad til Kjølihytta - montering av solcelleanlegg og beising

Helgen 2. - 4. oktober blir det dugnad på Kjølihytta! Hovedoppgaven vil være å montere/installere solcelleanlegg på hytta, samt en del utvendig beising om være tillater det. Mobilladeuttaket skal snart ...

Kontaktinformasjon:

  • DNT ung Trøndelag
  • Tlf. 73924200
  • E-post: tt@dnt.no