Telemarkskveld på Gråkallen med DNTung Trøndelag

Fellestur

Dato
17. mars kl. 14:30 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Skitur, Telemark, Nærtur, Gråkallen, Dntungtrøndelag
Arrangører
DNT ung Trøndelag, Nord-Trøndelag Turistforening , Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

DNTung Trøndelag har flere vinterturledere som ønsker å slå et slag for den tradisjonsrike bratt nedoverbakke skiteknikken telemark, gjerne på fjellski med stålkant.

I den forbindelse inviterer vi deg med til Gråkallen i Bymarka hvor vi koser oss på telemark-kjøring. Det er ikke så mange enkle bakker på Gråkallen, men her er det mye forskjellig å kose seg med Vi anbefaler likevell at du har litt nedoverski erfaring. Nedkjøringer velger vi etter føre og ferdigheter :). Heisen er ikke i drift denne kvelden. Alle må derfor ta med feller!

Når: 17.mars

kl: 14:30

Oppmøte: P-plassen ved blomstertjønna (rett nedenfor skistua og Gråkallen

Ankomst: Buss 26 kjører fra byen kl 14:00 med ankomst Skistua kl 14:20. Sykkel, ski eller bil. Merk! Bussen kjører ikke ned fra Skistua om kvelden, men det går greit å renne på ski ned til Byåsen butikksenter hvor det går flere busser i timen frem til midtnatt.

Pris: Turener gratis for alle, men husk at du støtter vårt gode arbeid med å melde deg inn i foreningen! Les mer om medlemsskap i DNT her

Transport t/r Bymarka betales av den enkelte.

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer og kurs er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt.

NB! Det i en tidsavgrenset periode kun er åpenet for at  personer bosatt i samme kommune som turen går i, kan delta på våre arrangement, jamfør gjeldende smittevernsanbefalinger. Denne turen er berørt av denne begrensningen.

Velkommen til en sosial og leken kveld i bakken!

Telemarkskveld på Gråkallen med DNTung Trøndelag

DNTung Trøndelag har flere vinterturledere som ønsker å slå et slag for den tradisjonsrike bratt nedoverbakke skiteknikken telemark, gjerne på fjellski med stålkant. I den forbindelse inviterer vi deg med ...

Kontaktinformasjon:

  • DNT ung Trøndelag
  • Tlf. 73924200
  • E-post: tt@dnt.no