Avlyst Hengekøye og vårskitur til Sunndalsfjellene

Fellestur

Fra dato
30. april kl. 16:00
Til dato
2. mai kl. 20:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Skitur, Sunndalsfjella, Vårskitur, Dntungtrøndelag, Topptur
Arrangører
DNT ung Trøndelag, Nord-Trøndelag Turistforening , Trondhjems Turistforening
Turområde
Nordmøre med Fjordruta, Trollheimen (se kart)
Turkode
42000
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Denne turen er dessverre korona-avlyst.

Er du en ivrig topptursentusiast? Synes du også vinteren er alt for kort? Få det beste fra våren og vinteren kombinert på denne turen!

Denne helgen drar vi til Sunndalsfjellene for å henge i hengekøyer, bade i fjorden samt kose oss på ski på vårsnøen. Nøyaktig til hvilke topper turlederne legger turen, kommer vi tilbake til når vi vet mer om vær og føre samt hvilke trasnportmidler vi har tilgjengelig. Dette er turen for deg som har erfaring med være på topptur på ski!

Overnatting:
Vi finner oss en trivelig bjørkeskog der alle kan finne en god plass til hengekøya med fjorden og en bekk til drikkevann lett tilgjengelig.

Mat:

Det blir felles havregrøt om morgenen og middag på Lørdag og søndag. Men husk å ta med egen lunsj for disse dagene.

Utstyr:
Dette er en toppturshelg, som i utgangspuktet krever topptursutstyr (randonee eller telemark), men vi avviser ikke erfarne fjellskigåere.

Alle deltakere ha med asss (alltid sender-mottaker, spade, søkestang), hjelm, langfeller, dagstursekk, kart og kompass samt klær og utstyr etter været. DNTung er behjelpelig med å låne ut sender-mottaker, spade og søkestang til de som trenger. Vi har også hengekøyer, liggeunderlag og soveposer til utlån til de som mangler dette. husk å gå beskjed om dette!

Transport:

Vi håper på at vi får tromlet sammen nok biler til å kjøre privatbiler denne helgen. DNTung er behjelpelig med å koordinere transport. Hvis ikke så går det noen busser i denne retningen.

Aldersgrense 16 år

Pris: kr 300 for medlemmer av DNT, kr 700 for ikke medlemmer.. Deltakeravgiften dekker havregrøt og middag , lån av tarp, hengekøye og kokeutstyr, koordinering av transport. Utgiftene til transport spleiser vi på i etterkant!

Du kan lese mer om medlemskap i DNT her.
 
Mer info vil bli sendt til de påmeldte.

Hengekøye og vårskitur til Sunndalsfjellene

Er du en ivrig topptursentusiast? Synes du også vinteren er alt for kort? Få det beste fra våren og vinteren kombinert på denne turen! Denne helgen drar vi til Sunndalsfjellene ...

Kontaktinformasjon:

  • DNT ung Trøndelag
  • Tlf. 73924200
  • E-post: tt@dnt.no