Kanotur på Selbusjøen

Fellestur

Fra dato
18. juni kl. 16:00
Til dato
20. juni kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Padletur, Kano, Dntungtrøndelag, Selbusjøen
Arrangører
DNT ung Trøndelag, Nord-Trøndelag Turistforening , Trondhjems Turistforening
Turområde
Femundsmarka, Trondheimsmarka (se kart)
Turkode
42000

Bli med DNTung Trøndelag til Selbusjøen!

Rolige vann, men mye aktivitet på vannet er stikkord for denne helgen. Vi bor i henegkøyer, bader, slår leir og koser oss. Husk å pakke tingene dine vanntett, for her det er ingen garanti mot å hvelve!

Vi kommer til å padle fra Brøttem i Klæbu og dit vær og forhold før oss. Dette blir først og fremst en koslig og sosial tur i vakre omgivelser. Overnatting skjer i henegkøye (du kan låne av oss om du ikke har! ) eller under åpen himmel og vi lager maten selv. Vi stiller med hengekøyer, primuser og kanoer.

Du trenger ingen forkunnskaper i padling av kano. På kveldstid kan vi finne på diverse aktiviteter som slakkline (gå på line), klatring i trær, spill, volleyball og kikke på stjernehimmelen.

Nødvendig utstyr:

  • Vanntette og varme klær med et eller flere skift, ullgenser, sokker osv.
  • Eget spiseutstyr, fat, skje, gaffel ol.
  • Sovepose og liggeunderlag
  • Badetøy
  • Rull med søppelsekker for vanntett pakking. NB! Alle klær, sovepose, elektronikk må pakkes 100% Vanntett! Du kan ta 2 stk. søppelsekker, presse ut lufta, og sette på teip eller snøre. Vær forberedt på hvelv med kano.

Dato: 18.-20. juni

Sted: Selbusjøen

Aldersgrense: 16 år

Kostnader for denne turen blir kr 450 for medlemmer, 850 ikke medlemmer som inkluderer turledelse, kanoleie, middag og havregrynsfrokost, telt og primuser.

Du kan lese mer om medlemskap her.

Smittevernstiltak på turer og hytter

Deltakere må selv ta ansvar for å overholde god avstand til hverandre og ellers ta hensyn slik at det er god plass og god køkultur på hyttene og på tur. 

Våre turledere er godt informert om tiltakene og vil hjelpe dere å få en tur som i hovedsak er preget av turopplevelsene i en romslig og sikker atmosfære og ikke Covid 19.

Se FHIs temaside for koronavirus

Mer informasjon sendes til de påmeldte.

Bli med på en fantastisk tur!

Kanotur på Selbusjøen

Bli med DNTung Trøndelag til Selbusjøen! Rolige vann, men mye aktivitet på vannet er stikkord for denne helgen. Vi bor i henegkøyer, bader, slår leir og koser oss. Husk å ...

Kontaktinformasjon:

  • DNT ung Trøndelag
  • Tlf. 73924200
  • E-post: tt@dnt.no