Utemat-skolen, bålmat

Kurs

Dato
29. september kl. 17:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Kurs, Temakurs, Bålmat, Dntungtrøndelag, Matpåtur
Arrangører
DNT ung Trøndelag, Nord-Trøndelag Turistforening , Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Turkode
42000

DNTung Trøndelag har mange turledere som er glad i å lage god mat på tur. Derfor inviterer de i høst til en serie kveldsturer med fokus på gourmetturmat med forskjellige undertema.

Kveldens tema er bålmat! Er du usikker på hvordan du tryller frem en smakfull middag på bålet? Lei av å grille pølser? Bli med på vårt mat på bål kurs, og lær deg mange kjekke triks.

Sted: Lianvannet, under trikke endeholdeplassen. DNTung stiller både med turledere som viser vei til plassen og bålmatsinstruktører. Vi tilbereder maten sammen og nyter den etterpå. Ta med klær til å være ute i alle slags vær i minimum 3 timer, liggeunderlag, noe å spise av og med, (varm)drikke, kniv og skjærefjøl.

pris: 75kr for medlemer av DNT og 250kr for ikke medlemmer. Prisen dekker ingredienter, kokeutstyr, ved til bålet og instuktører.

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer og kurs er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt.

 

Utemat-skolen, bålmat

DNTung Trøndelag har mange turledere som er glad i å lage god mat på tur. Derfor inviterer de i høst til en serie kveldsturer med fokus på gourmetturmat med forskjellige ...

Kontaktinformasjon:

  • DNT ung Trøndelag
  • Tlf. 73924200
  • E-post: tt@dnt.no