Utemat-skolen, dessert på bål

Kurs

Dato
19. oktober kl. 17:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Kurs, Temakurs, Bålmat, Dntungtrøndelag, Matpåtur
Arrangører
DNT ung Trøndelag, Nord-Trøndelag Turistforening , Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Turkode
42000

DNTung Trøndelag har mange turledere som er glad i å lage god mat på tur. Derfor inviterer de i høst til en serie kveldsturer med fokus på gourmetturmat med forskjellige undertema.

Kveldens tema er dessert på bål! Vi garranterer sukkersjokk etter denne kvelden når turlederne drar frem sine mest vellykkede, klisjete og beste desserter som tilberedes over bålet.

Hvor vi møtes kommer vi tilbake til, men det blir ute ved en egna bålplass. DNTung stiller både med turledere som viser vei til plassen og bålmatsinstruktører. Vi tilbereder dessertene  sammen og nyter de etterpå. Ta med klær til å være ute i alle slags vær i minimum 3 timer, liggeunderlag, noe å spise av og med, (varm)drikke, kniv og skjærefjøl.

pris: 75kr for medlemer av DNT og 250kr for ikke medlemmer. Prisen dekker ingredienter, kokeutstyr, ved til bålet og instuktører. Vi stiller også med en liten ikke søt forrett til alle de som ikke rakk å spise middag før kurset.

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer og kurs er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt.

Velkommen!

Utemat-skolen, dessert på bål

DNTung Trøndelag har mange turledere som er glad i å lage god mat på tur. Derfor inviterer de i høst til en serie kveldsturer med fokus på gourmetturmat med forskjellige ...

Kontaktinformasjon:

  • DNT ung Trøndelag
  • Tlf. 73924200
  • E-post: tt@dnt.no