Over Væretunellens tak**

Fellestur

Dato
20. mai kl. 10:20
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Arrangører
Veteranan i Trondhjems Turistforening, Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Oppmøte: Buss 1 frå Prinsens gate P2 kl 09:44 til Ranheim, derfrå buss 41 til endestasjon på Reppe kl 10:20Turen vert leia av: Magne Måge 905 44 477 og Ragnar Sundsby 915 46 26315. Turen går forbi Tjønnstuggu opp til Solemsvåttan der vi får fin utsikt i alle ret-ningar frå det høge utsiktstårnet. Vidare går vi nord-austover forbi Hattkaillåsen til Aunvåttan og ned til Saksvik. Frå Saksvik tar vi buss attende til byen. Ca 230 m bratt stigning opp til Solemsvåttan, totalt turlengde ca 7 km. Stort sett bra sti heile vegen.

KUN FOR MEDLEMMER AV TURISTFORENINGEN.

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer og kurs er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt. Denne turen er kun åpen for påmelding for bosatte i Trondheim kommune grunnet strenge nasjonale og lokale smittevernforskrifter som sier at det kun er anledning til deltagelse for personer bosatt i samme kommune.

Over Væretunellens tak**

Oppmøte: Buss 1 frå Prinsens gate P2 kl 09:44 til Ranheim, derfrå buss 41 til endestasjon på Reppe kl 10:20Turen vert leia av: Magne Måge 905 44 477 og Ragnar ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Magne Måge
  • Ragnar Sundsby