Ilavassdraget **

Fellestur

Dato
20. mai kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Arrangører
Veteranan i Trondhjems Turistforening, Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Oppmøte: Buss 26 til Fjellseter kl 10 fra byen. Turen avsluttes ved IlsvikøraTuren ledes av: Eirik Lien 926 81 369Fra parkeringsplassen ved Fjellseter på tursti til Kobberdammen, går rundt denne før vi fortsetter videre i retning Lavollen, Tunga og Baklidammen og rundt Theisendammen. Følger derfra Ilabekken nedover, tursti hovedsakelig langs selve bekken, inkludert to trappe-forbindelser. Utover til Ilsviken gård og tilbake gangvegen langs fjorden til Ilsvikøra og parken i Iladalen. I alt ca 10 km, ca 4 timer. Høydeforskjellen er nedover!

KUN FOR MEDLEMMER AV TURISTFORENINGEN.

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer og kurs er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt. Denne turen er kun åpen for påmelding for bosatte i Trondheim kommune grunnet strenge nasjonale og lokale smittevernforskrifter som sier at det kun er anledning til deltagelse for personer bosatt i samme kommune.

Ilavassdraget **

Oppmøte: Buss 26 til Fjellseter kl 10 fra byen. Turen avsluttes ved IlsvikøraTuren ledes av: Eirik Lien 926 81 369Fra parkeringsplassen ved Fjellseter på tursti til Kobberdammen, går rundt denne ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Eirik Lien