Turverket - Hengekøyetur til Gjevilvassdalen

Fellestur

Fra dato
13. august kl. 16:00
Til dato
15. august kl. 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hengekøyetur
Arrangører
Trondhjems Turistforening, DNT ung Trøndelag
Turområde
Trollheimen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Høye fjell, vakker sandstrand, og spennende aktiviteter! Vi gjentar fjorårets suksess, og avslutter sommeren med en hengekøyetur til Gjevilvassdalen. Over tre dager bor vi i hengekøyer, bader, går fjellturer, drar på rafting, og koser oss i leiren. 

Gjevilvassdalen er en av Norges vakreste sæterdaler, og et eldorado for friluftsintresserte ungdommer! Her kan man både gå til toppen av et høyt fjell, bade i iskaldt vann, eller nyte naturen i skogen og på stranda. Stranda Rauøra har de siste årene blitt et yndet sted for hengekøyeturer, men vi finner oss et sted litt for oss selv inne i skogen. Middagen blir servert på Gjevilvasshytta, hvor kokken lager en fantastisk tre-retter både fredag og lørdag. På kvelden blir det tid til ulike spill, leker, og bålkos. 

Aktiviteten er helt gratis. Du kan låne hengekøye, sovepose, liggeunderlag, og tursekk dersom du mangler. Gi beskjed dersom du vil låne utstyr. 

Når: 13-15.august

Påmelding: Det er begrensede plasser på denne turen, så meld deg på i god tid. Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smitteverntiltak, påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Ønsker du å være med oss på tur? Meld deg på til høyre, eller send en mail til eirin.palsdatter.eidshaug@redcross.no

TurVerket er et samarbeid mellom Trondhjems Turistforening og Fellesverket, Trondheim Røde Kors. Aktiviteten er for deg mellom 15-25 år som ønsker mer turerfaring eller deg som ønsker noen å gå turer sammen med. Alle turene er i Trondheim og nærområdet, og vi håper du får turerfaring, nye turvenner, og nye turer du kan gå også alene. Aktiviteten er gratis. 

Turverket - Hengekøyetur til Gjevilvassdalen

Høye fjell, vakker sandstrand, og spennende aktiviteter! Vi gjentar fjorårets suksess, og avslutter sommeren med en hengekøyetur til Gjevilvassdalen. Over tre dager bor vi i hengekøyer, bader, går fjellturer, drar ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no