Avlyst Hengekøye- og vårskitur til Sunndalsfjellene for deg mellom 16 og 26 år

Fellestur

Fra dato
22. april kl. 16:00
Til dato
24. april kl. 19:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Skitur, Sunndalsfjella, Vårskitur, Dntungtrøndelag, Topptur
Arrangører
DNT ung Trøndelag, DNT Nord-Trøndelag , Trondhjems Turistforening
Turområde
Nordmøre med Fjordruta, Trollheimen (se kart)
Turkode
42000
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Er du en ivrig topptursentusiast? Er du mellom 16 og 26 år? Synes du også vinteren er alt for kort? Få det beste fra våren og vinteren kombinert på denne turen!

Denne helgen drar vi til Sunndalsfjellene for å henge i hengekøyer, bade i fjorden samt kose oss på ski på vårsnøen. Nøyaktig til hvilke topper turlederne legger turen, kommer vi tilbake til når vi vet mer om vær og føre samt hvilke transportmidler vi har tilgjengelig. Dette er turen for deg som har erfaring med være på topptur på ski!

Overnatting:
Vi finner oss en trivelig bjørkeskog der alle kan finne en god plass til hengekøya, med utsikt til fjorden og en bekk med drikkevann lett tilgjengelig.

Mat:

Det blir felles havregrøt om morgenen og middag på lørdag og søndag. Men husk å ta med egen lunsj.

Utstyr:
Dette er en toppturhelg, som i utgangspuktet krever topptur-utstyr (randonee eller telemark), men vi avviser ikke erfarne fjellskigåere.

Alle deltakere ha med asss (alltid sender-mottaker, spade, søkestang), hjelm, langfeller, dagstursekk, kart og kompass, samt klær og utstyr etter været. DNTung er behjelpelig med å låne ut sender-mottaker, spade og søkestang til de som trenger. Vi har også hengekøyer, liggeunderlag og soveposer til utlån til de som mangler dette. husk å gå beskjed!

Transport:

Vi håper på at vi får tromlet sammen nok biler til å kjøre privatbiler denne helgen. DNTung er behjelpelig med å koordinere transport. Hvis ikke så går det noen busser i denne retningen.

Aldersgrense 16 år

Pris: kr 500 for medlemmer av DNT, kr 850 for ikke medlemmer.. Deltakeravgiften dekkertransport, turledelse, havregrøt og middag, lån av tarp, hengekøye og kokeutstyr.

Du kan lese mer om medlemskap i DNT her.
 
Mer info vil bli sendt til de påmeldte.

Hengekøye- og vårskitur til Sunndalsfjellene for deg mellom 16 og 26 år

Er du en ivrig topptursentusiast? Er du mellom 16 og 26 år? Synes du også vinteren er alt for kort? Få det beste fra våren og vinteren kombinert på denne turen! ...

Kontaktinformasjon:

  • DNT ung Trøndelag
  • Tlf. 73924200
  • E-post: tt@dnt.no