Dugnad Bellingstua (DNT UNg Trøndelag)

Dugnad

Fra dato
20. oktober 2017 kl. 16:00
Til dato
22. oktober 2017 kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Arrangører
DNT ung Trøndelag, Nord-Trøndelag Turistforening
Turområde
Nord-Trøndelag (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bellingstua som ligger i Sandvika i Verdal kommune skal få universell utforming. Den ligger cirka 300 meter fra kjørevei og er en av Nord-Trøndelag turistforenings (NTT) selvbetjente hytter. På denne dugnaden skal vi åpne den ene ytterveggen og sette inn en bred, rullestolvennlig inngangsdør. I sammenheng med den brede døra skal vi snekre en rampe og vi må sannsynligvis sette inn flere søylefundamenter for å utbedre hyttas dårlige fundamentering der døra skal plasseres. Supplerende arbeider vil være å kjøre ut mer grus på stien og kanskje ominnrede litt i hyttas "glassveranda"? Her er det rom for kreativitet! Det kreves ingen forkunnskaper for å være med, selv om vi setter stor pris på om du har slike og vil være med. NTT betaler for overnatting, mat og samkjørt transport under dugnaden. Ettersom vi neppe blir ferdige med arbeidene på 1 helg, har vi satt opp 2 helger til arbeidene. Vi skal ha litt tid til kortspill, mørkegjemsel, quiz e.l. om kveldene i tillegg!

 

Avreise fra Trondheim /Stjørdal fredag ettermiddag, hjemreise søndag kveld. Ta kontakt med Egil Behrens (egbeh92@hotmail.com) om du har spørsmål.

Dugnad Bellingstua (DNT UNg Trøndelag)

Bellingstua som ligger i Sandvika i Verdal kommune skal få universell utforming. Den ligger cirka 300 meter fra kjørevei og er en av Nord-Trøndelag turistforenings (NTT) selvbetjente hytter. På denne dugnaden ...

Kontaktinformasjon: