Er du vårt nye styremedlem?

Foto: Vilde Skage

Da flere av styremedlemmene har forlatt styret denne høsten er vi på utkikk etter nye engasjerte medlemmer til å ta stafettpinnen videre.

Høsten har kommet og flere av de tidligere styremedlemmene er ikke lengre i Trondheim. Vi ser derfor etter engasjerte turfolk i alderen 16 til 26 år som kan gjøre en innsats for en av Norges største friluftsorganisasjoner for ungdom.

Brenner du for friluftsliv og ønsker å jobbe med en av Norges største friluftsforeninger for ungdom? Da er det bare å søke deg til styret i dag!

Arbeidsoppgaver

Styret bestemmer i stor grad selv hva vi ønsker å jobbe med, men tur og turplanlegging står i fokus. Vi er også så heldige at vi har en ansatte i TT som jobber en del med ungdomsarbeid, og derfor avlaster styret i mange oppgaver. Det er derfor veldig åpent for at man får jobbe med sine hjertesaker.  

Noen arbeidsoppgaver må uansett fylles og under er det presentert hvilke styreverv som vi har hatt det siste året. Under er det beskrevet hvilke styreverv som er aktuelle i styret og hvilke arbeidsoppgaver hvert medlem har.

Styreleder

Styreleders ansvar er å koordinere styret, samt følge opp DNT ung sine interesser og sørge for at styre gjennomfører sine oppgaver.

Nest-leder

Nestleders oppgaver er å organisere styremøter, samt årsmøtet til foreningen. 

Markedsansvarlig

Oppgavene til markedsansvarlig er å promotere DNT ung Trøndelag på ulike aktiviterer og events. Markedsansvarlig har også ansvar for å opprettholde og drifte facebooksiden og instagramkontoen til DNTung Trøndelag.

Tur, Kurs og Turlederansvarlig

Kanskje den viktigste stillingen i styret.  Tur, kurs og turlederansvarlig har som hovedoppgave å lage og følge opp DNT ung Trøndelag sin turplan, samt engasjere turledere. 

Utstyrsansvarlig

Utstyrsansvarlig har som arbeidsoppgave å holde orden på utstyrslageret til foreningen, samt finne nye og spennende ting vi kan bruke på tur. Tidligere utstyrsansvarlige har for eksempel kjøpt inn skiseil, slakkliner, telt og klatreutstyr. 

Dugnadsansvarlig

I løpet av de siste årene har DNT ung Trøndelag gjort alt fra å renovere Fiskåhøgda til å installere el-anlegg på Orkelsjøhytta og videre til å lage og installere USB ladeutakk på en rekke hytter. Dugnad er en stor del av DNT og vi mener at også ungdommene kan bidra! Alle i styret som ønsker det kan organisere dugnader, og det er ingen forkunnskaper på krevd. Dugnadsansvarlig er den som har oversikt over hvor det er aktuelt å holde dugnader og er gjerne med på så mange som mulig.

Klatreansvarlig

Klatreansvarlig er hovedsakelig ansvarlig for

torsdagsklatringen

hver uke og er der som kontaktperson for DNT ung Trøndelag. Klatreansvarlig får da også klatret en god del selv og får da gratis inngang under torsdagsklatringen. Ansvarsområdet gjelder også eventuelt andre klatre-relaterte arrangementer.  Det kreves en viss erfaring med klatring. Denne stillingen trenger ikke være en del av styret og har de siste årene vært holdt av Andreas, som også er styreleder. 

Nysgjerrig?

Bli med på vårt åpne styremøte mandag 30. august. NB! Siden koronaen fortsatt er i blandt oss, må du melde deg på til dette via våre nettsider. Eller send mail med noen ord om deg selv og din motivasjon til å delta i styrearbeid til anne.wijst@dnt.no

Foto: Roar Ørdal

Skrevet av Anne van der Wijst 25. august 2021