Status for dugnadsplanleggingen (pr 12. februar 2017)

Egil, leder i dugnadsgruppa, er strålende fornøyd etter å ha fått strammet løse vaiere på Fiskåhøgda under andre rekognoseringstur.
Egil, leder i dugnadsgruppa, er strålende fornøyd etter å ha fått strammet løse vaiere på Fiskåhøgda under andre rekognoseringstur. Foto: Leander

Helgen 10. - 12. februar 2017 var to fra DNT Ung Trøndelag sin dugnadsgruppe på svenskegrensen igjen, denne gangen for å gå Fiskåhøgda enda mer i sømmene.

Planleggingen av dugnaden på nødbua på Fiskåhøyden er i full gang. For et par uker siden var vi i møte med TT og diskuterte hvilket omfang av dugnadsarbeid som er fornuftig og konkrete oppgaver. Vi jobber med kostnadsestimering av aktuelle oppgaver og alternativer. Vi har fått en (nesten) tømrer med på laget, Leander.  

Leander og Egil var på ny befaring denne helgen (tur/retur 58 km på ski) for å sjekke tilstand på eksisterende vindtetting, mulighet for midlertidig å flytte nødtelefonanlegg, med mer. Vi hadde en flott tur. Planen videre er å diskutere endelig løsning, kostnad og materialbehov (i detalj) med TT, før vi gjør innkjøp og får alt tungt materiell transportert inn senest uka etter påske.

Når transporten til Fiskåhøyden er unnagjort, går vi i gang med planlegging av dugnadene på Orkelsjøhytta :) . 

Nødbua på Fiskåhøyden, bilde tatt 11. februar 2017.
Nødbua på Fiskåhøyden, bilde tatt 11. februar 2017. Foto: Egil Behrens

Er du intressert i å være med på dugnad, eller bare lurer på hva vi gjør i dugnadsgruppa? Da kan du lese mer på dugnadsgruppa sin egen hjemmeside.