Kveldstur

Kveldsturgjengen nyter nydelig utsikt over Trondheim på toppen av Våttakammen.
Kveldsturgjengen nyter nydelig utsikt over Trondheim på toppen av Våttakammen. Foto: Mathilde Gajda Faanes

Siste tirsdagen i hver måned arrangeres det kveldsturer i regi av DNT ung Trøndelag. Om du er medlem eller ikke medlem, har mye eller lite frilufts erfaring er ikke dette så farlig. Her er alle mellom 13 og 26 år hjertelig velkommen til å bli med på lavterskelsturer i og rundt Trondheim.

Det som kreves av deltakerne er klær etter været, bussbillett/penger til bussbillett og selvfølgelig godt turhumør J  Startskuddet går klokken 18.00 på «TT-brygga» som ligger midt i Trondheim sentrum (Sandgata 30). Herifra tar vi bussen sammen til en valgt destinasjon før vi tusler av gårde. Målet for turen varierer fra gang til gang. Kveldsturen er ferdig ca. klokken 21.00 på oppmøtestedet (Sandgata 30). Tidligere kveldsturer har for eksempel gått til burmaklippen i Estenstadmarka , båltur, bærtur og aketur. Valgt destinasjon blir ofte bestemt i ukene før selve turen. Her vil sesongens goder bli benyttet J Sjekk ut turplanen som ligger på hjemmesiden vår  eller facebook arrangementet som blir publisert av DNT ung Trøndelag på facebook for nærmere informasjon

Førstkommende tirsdag (25.04.17) er temaet for kvelden bjørkesevje sankning. Dette blir er spennende og lærerik tur hvor vi skal gå rundt omkring i skogen for å finne noe å spise. Kanskje du kan imponere din utkårede, venner eller familie med nye naturkunnskaper på neste tur?

Tirsdag 30.05.17 skal vi sammen gå en koselig og sosial «søppelplukkingstur» langs en av de naturskjønne stiene i Trondheim. Nøyaktig sted er ikke bestemt, men en av stiene langs Nidelva er sannsynlig. Et fint bidrag til miljøet i Trondheim, samtidig som vi kan bli godt kjent med hverandre. To fluer i en smekk, helt enkelt

veldsturene er, sammen med torsdagsklatring i UTE hallen, en fin måte å komme i kontakt med oss på. Har du spørsmål eller er nysgjerrig på hva DNT og da spesielt DNT ung Trøndelag er for noe, er dette en gylden anledning til å finne ut av nettopp dette. Turene er lagt opp til et rolig tempo der vi kan bli godt kjent med hverandre.

Kine Emilia Westöö er en av flere som har blitt godt kjent med DNT ung Trøndelag gjennom kveldsturene.

Hun har vært med på flere kveldsturer og har senere deltatt på grønn fredag, ambassadørkurs og topp 7 på ski i Bymarka med stor iver og strålende humør. Kine sier følgende:

"Å være med DNT ung på tur er en unik mulighet til å oppleve nye plasser, og bli kjent med nye folk på." Kine Emilia Westöö

Vi gleder oss til å se akkurat deg på neste kveldstur!


Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss på facebook (DNT ung Trøndelag), instagram (dntungtrondelag) eller på e-post (dntung.trondelag@dnt.no).

Stor friluftshilsen fra

DNT ung Trøndelag

Her nyter Nora Synnøve Oma utsikten fra burmaklippen en tidlig høstkveld. Hun var en av mange livlige ungdommer som møtte opp for å gå opp på Trondheims svar på Trolltunga. Bildet er tatt på burmaklippen som ligger i Estenstadmarka.

Sprudlende gjeng på kveldstur til Våttakammen i Bymarka. Fra høyre Liv Kristin Krog, Lidia Luque, Emma Marshall, Hanna Charlotte og Else Malin Meidal. Omringet av nydelig utsikt ble det helt enkelt en liten fotosession når vi kom opp på toppen. Foto: Mathilde Gajda Faanes