Bli medlem

Foto: Andreas P. Lorentzen

Er du allerede medlem i DNT og er mellom 13 og 26 år blir du automatisk medlem av DNT ung. Hvis du har registrert adresse i trøndelag, blir du også automatisk medlem av DNT ung Trøndelag og Trondhjem turistforening (TT) eller Nord trøndelag turistforening (NTT).

For å bli medlem i DNT og DNT ung er det bare å trykke på knappen under. medlemskapet koster 370 kr for Ungdom (18-26 år) og 225 kr for skoleungdom (13-18 år) pr. år. (2021)


Medlemsfordeler

Det er mange fordeler ved å være medlem av DNT. Alle felles fordeler for hele DNT kan finnes på https://www.dnt.no/medlem/fordeler/. I tillegg til de felles medlemsfordelene finnes det lokale fordeler som varierer mellom de ulike medlemsforeningene. Da DNT ung Trøndelag ligger under både Trondhjem og Nord-trøndelag Turistforening er det noe varierende fordeler.

Trondhjem Turistforening

På hyttene til TT har DNT ung rabatt på overnatting. Det koster 120 kr pr. natt på selvbetjente  og 240 kr pr. natt på betjente hytter.

Utlån av utstyr

Friluftsliv er ofte dyrt og i Trondhjem Turistforening lar vi engasjerte og aktive medlemmer låne utstyr fra DNT ung Trøndelag sitt lager. 

Handledager hos Axel bruun

20 – 50% rabatt på TTs handledager hos Axel Bruun Sport. Ellers i året 10% rabatt. 

Nord-Trøndelag Turistforening

På hyttene til NTT har DNT ung rabatt på overnatting. Det koster 100kr pr. natt.